Catalog produse

Echipamente Căutare produse
Ați căutat: detergent alcalin.
Căutarea dvs. a returnat 5 rezultate.

Căutare produse

 • Detergent decapant, alcalin foarte eficient, indicat pentru gresie microporoasă.

  detalii produs
 • Detergent alcalin foarte eficient pentru îndepărtarea grăsimilor, uleiuri si proteinelor de origine vegetală sau animală în bucătării.

  detalii produs
 • Detergent foarte alcalin pentru îndepărtarea răşinilor de fum, resturi de grăsimi şi proteine, uleiuri şi arsuri crustificate în camere de afumat precum pentru cazane şi tigăi de gătit.

  detalii produs
 • Decapant lichid, foarte alcalin, pentru maşini de spălat vase profesionale, cu unul sau mai multe rezervoare. ARCANDIS®-Craft dizolvă chiar şi depuneri foarte persistente de amidon şi resturi de mâncăruri. Folosind în mod periodic acest produs, în maşini profesionale de spălat vase, se economiseşte procedeul de decapare prin metoda de cufundare.

  detalii produs
 • Detergent lichid concentrat, foarte alcalin, pentru maşini industriale de spălat veselă. ARCANDIS®-Forte este un produs de performanţă fără clor şi fosfaţi, care curăţă foarte efectiv depunerile de amidon şi proteină, chiar şi la programe rapide. Totodată evită depuneri de amidon şi asigură o curăţare igienică a veselei. ARCANDIS®-Forte este predestinat pentru ape cu duritate redusă, până la 3°dH (duritate germană 0,534 mmol/l). In regiunile cu apă dură, întodeauna trebuie instalat o staţie de dedurizare.

  detalii produs
(5 rezultate)